DISCO BINGO

Sinds de kick-off in februari 2013 in Muziekcafé de Paap te Den Haag hebben we al menig feestje weten op te vrolijken en op gang te krijgen met dit geweldige spel. Om de paar maanden organiseren we de Disco Bingo in de Paap, het hele jaar door.

Wat is Disco Bingo?

Disco Bingo is een spel van ruim anderhalf uur waarin alles draait om muziek, spel, lachen en gezelligheid. Het werkt als volgt: iedereen krijgt een bingokaart waarop geen getallen staan maar bekende liedjes. Op het podium staan de presentator Yordi, zijn assistente Stacey en natuurlijk de DJ, Mike. De assistente draait aan de bingomolen en het getal wat daaruit komt, refereert aan een lijst met liedjes. DJ Mike draait vervolgens het liedje wat bij het getrokken nummer hoort. Heb jij dat liedje op je kaart staan, streep je die weg. Bij een vol rijtje mag je heel hard “Disco Bingo” roepen en ren je naar het podium.  Je kaart wordt nagekeken en is het goed, win je een prijs. Daarna spelen we voor twee rijtjes en als laatst voor de volle kaart. Heb je echter een valse bingo, omdat je bijvoorbeeld het verkeerde liedje hebt weggestreept, moet je een tegenprestatie leveren. Wat die is, wordt bepaald door het beruchte ‘Valse Bingo’ rad. Een draai aan het rad en misschien moet je wel gabberen, luchtgitaar spelen of een liedje zingen. Let dus goed op, anders kan je mooi voor paal staan op het podium!

Mike en Yordi hebben de Disco Bingo samengesteld om een leuke avond te organiseren voor de bezoekers van de Paap. Het spel sloeg echter zo aan, dat zij, samen met assistente Stacey, voor meerdere locaties in Den Haag zijn gevraagd om dit te organiseren. Zo hebben ze al in verschillende dansgelegenheden in en rondom Den Haag gestaan, diverse clubfeesten, meerdere sportkantines en op allerlei evenementen. Locaties: Café Restaurant Rootz, Cloos, Ancee te Kijkduin, Beachclub Indigo op het zwarte pad Scheveningen, Sir Winston in Rijswijk, HVCV Quick en zelfs op het personeelsuitje van MOJO Concerts in Berlijn!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s